Heppu hyppää auringonlaskun edessä

Muistuta mua

Moi, oon Jan, ja aina tauoilla luen ihan parhaita blogikirjoituksia Elidon Elidomaista!-blogista. Oon suoraan sanottuna aika koukussa, jopa niin pahasti, että en edes muistanut kirjoittaa omaa blogitekstiäni harjoittelukokemuksistani. Ja niinhän siinä sitten kävi, että Lauri kirjoitti sen mun puolestani. Tai siis tämän. Lauri kirjoitti tämän mun puolestani. (Tai siis minä, Lauri, kirjoitin Janin puolesta. Näkökulmat ovat välillä vähän vaikeita. -LP huom.)

Opiskelen Järvenpäässä Keudassa ja aloitin opintoihini liittyvän työharjoittelujakson Elidossa Keravalla vähän ennen tammikuun puoliväliä, ja aika on kulunut kuin siivillä. Olen lähinnä tehnyt grafiikkaa ja sen tyyppistä Illustratorilla, Photoshopilla ja Indesignillä, ja lisäksi oon tehnyt grafiikkaa ja sen tyyppistä Indesignillä, Illustratorilla ja Photoshopilla. Tiedän että tässä tuli vähän toistoa, mutta se johtuu siitä että tätä tekstiä kirjoittaa joku muu kuin minä, joku, joka ei oikeastaan tiedä miten mun harjoitteluni on mennyt.

Muistuta mua

Kaksi kuukautta alkaa nyt olla täynnä, ja ihan pari päivää on enää jäljellä. On ollut ihan superkivaa ja opettavaista, ja hommia on saanut painaa hiki hatussa. Eikä kenelläkään edes ole hattua toimistolla päässä. Kallella on joskus pipo. Mutta hyvä tekemisen flow pitää mielen virkeänä ja opettaa hommien hallintakykyä. Ettei mikään pääse unohtumaan. Niinkuin esimerkiksi blogitekstien kirjoittaminen.

Työkaverit on olleet suurin piirtein parhaita, etenkin meidän copyt, ja etenkin se tyyppi joka jaksoi muistutella, että mun pitäisi kirjoittaa Harjoittelijan kynästä -kirjoitus blogiin harjoittelujaksostani. Melkein sain aikaiseksi, joten ihan turhaan ei tullut muistuteltua. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja melkein aloitettu on käytännössä valmis.

Itsestäni voisin kertoa että tykkään elokuvista, pitkistä kävelyistä rannalla, 70-lukulaisesta amerikkalaisesta country-musiikista, maksamakkarajäätelöstä ja siitä fiiliksestä, kun pullonpalautuskoneen luona pullokassia kaivaessa käsi osuu johonkin märkään. Mutta ne ei oikeastaan kuulu mun kokemuksiini tästä harjoittelujaksosta. Ehkä joskus kirjoitan asiasta seikkaperäisemmin. Kuulemma sata sanaa olis riittänyt ja kahdella sadalla kirjoittamisesta muistutellut copy olisi ollut oikein tyytyväinen. Tässä on nyt kätevästi sen kolmisen sataa. Että mielestäni onnistuin jopa toivottua paremmin!


Jan

p.s. LP huom.: Jan on lukenut tämän tekstin, ja mikäli tämä päätyy julkaisuun asti, se tarkoittaa, että Janin mielestä sisältö on asiallinen ja kuvaa harjoittelujakson kokemuksia riittävän tarkasti, eikä hänellä ole asiaan mitään lisättävää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.