Kake on nyt trilogia ja muita Elidon syyspuuhia

Syyskausi on ollut Elidossa puuhakas. Pidempien, jatkuvien tuotantojen lisäksi on tehty esimerkiksi ihan kaikkea.

Keravalainen Helleborgin Kukka avasi uudet, Elidon toteuttamat kotisivunsa. Kukkakauppa on kahden kokeneen alan ammattilaisen yhteinen yritys, jossa arvostetaan alan perinteitä tähän päivään soveltaen. Helleborgin Kukan palveluihin voi tutustua osoitteessa www.helleborginkukka.fi.

Espoon kaupunkitekniikan keskuksen tarmokas piirretty työmies Kake neuvoo kaupungin asukkaita jo kolmannessa seikkailussaan. Elidon toteuttamassa animaatiossa Kake selittää kiinteistöjen ja tontinomistajien kunnossapitovastuun. Aiemmin tänä vuonna ilmestyneissä kahdessa ensimmäisessä Kake-videossa avattiin lumitöiden vastuunjakoa ja ohjattiin pysäköimään autot oikein. Videot ovat nähtävissä mm. Espoon kaupungin somekanavissa ja Elidon youtube-kanavalla.

Elido avasi uuden digipainoyksikön Keravalle. Innodigistä asiakkaat saavat kopiopalveluja ja kaikenlaisia mainospainatuksia. Tuotteita on tilattavissa myös verkkokaupasta. Verkkokaupassa on myös tuotteita, joita voi itse suunnitella verkkokaupan sivustolla tai valmiin aineiston voi ladata tilauksen yhteydessä.

www.innodigi.fi

Ai niin. Alkavan talven pakkashelinän lailla ilmassa kuuluu myös kuiskauksia siitä, miten mainion Kaken seikkailuille on luvassa jatkoa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.