Kutsu Kuningas Kustomointi kylään

Ole kuin kotonasi. Tuttu toivotus on helposti kuitattu nopealla päännyökkäyksellä. Tällä kertaa tee näin: pysähdy miettimään, millaisessa tilassa on kodin tuntua. Onko sinun kotisi sellainen? Vai ehkä vielä haaveilet asunnosta, jonka sisustat kodiksesi?

Kun Hewlett Packardin Terry Raghunath vieraili Suomessa, hän puhui digitaalisesti tuotetuista sisustustuotteista. Puhui, näytti, innostui ja innosti. Miehellä on vahva usko uudenlaiseen sisustamiseen. Niin, onhan hänen työpaikkansa tietotekniikan, tulostuksen ja digitaalisen kuvankäsittelyn tuotteista tuttu HP ja tittelikin pitkä ja komea Business Development Manager Printed Decoration, mutta hänen ajatuksissaan on hyvä pointti.

Jokaisella tilalla on tarina. Jokaisen tilan onnistunut sisustus herättää aina tuntemuksia. Raghunath vakuutti, että kun on käynyt tällaisessa huoneessa, jää se varmasti mieleen.

Samassa tilaisuudessa Sisustussuunnitelijat SI ry:n toiminnanjohtajan Tommi Mäkinen toi terveisiä Milanosta. Salone del Mobile eli Milanon huonekalumessut tarjosivat tänäkin vuonna erinomaisen katsauksen tämän hetken trendeihin ja katsantoja tulevaan.

Milanon terveisissä loistavat voimakkaat väripinnat. Näyttävimmillään ne yhdistyvät seinissä ja lattioissa. Sisustustuulahdukset maailmalta puhkuvat väriä ja yksilöllisyyttä. Ne ovat erkkereitä, joissa on valaistuja maisemia. Ne ovat näyttävästi isoja pintoja, joista voi melkein maistaa trooppisia hedelmiä ja haistaa upeita kukkia. Ajattomia ovat geometriset kuviot. Si si, värikästä, näyttävää ja mieleenjäävää!

Oman kodin tarinat ansaitsevat tulla esitellyksi. ”Ole kuin kotonasi” on jokaiselle erilainen tuntemus, mutta materiaalit eivät välttämättä löydy valmiista tapettirullista tai massatuotantona tehdyistä lipastoista, pienien putiikkien hyllyiltä tai tavarataloketjujen sisustusosastoilta.

Kodikkuutta tuovat yksilölliset tarinat voi toteuttaa tulostamalla, teippaamalla, tarroittamalla. Tavallisesti suurkuvatulosteet löytävät paikkansa seiniltä, mutta ei tarvitse kuin pyörähtää kerran ympäri, löytää pintoja kaikkialta. Digitaaliset sisustustuotteet antavat mahdollisuuden persoonallisiin toteutuksiin jalkojen alla lattioihin ja mattoihin, pään päällä lampunvarjostimiin ja kattoihin, katsellessa ulos verhoihin ja ikkunoihin.

Kun tartut ovenkahvaan, Terry Raghunath avaisi suunsa ja tekisi sinulle ystävällisen huomautuksen. Olet hänen mukaansa avaamassa liian usein valkoiseksi unohdettua pintaa. Siinäkin olisi paikka tarinalle!

”Customization is king.”  Avaa rohkeasti kuninkaalle kotisi mutta myös työpaikkasi, toimistosi, neuvotteluhuoneesi ovi.

 

* * *

Laitetaan Elidon tulostimet hyrräämään! Teemme sinulle yksilöllisiä ja näyttäviä pintoja. Tulostamme logot, kuviot, tekstit lattiaan, seinään, kattoon – pyörähdä ympäri ja sano paikka, niin me teemme siihen haluamasi toteutuksen. Toki autamme myös ideoinnissa ja suunnittelussa.  Ota yhteyttä: elido@elido.fi, p. 010 666 9910

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.