Topi-Veikon blogikuva

Simppelistä vaativampaan

Pääsin työssäoppimiseen mainostoimisto Elidoon. Jo heti alussa tiesin, että mainostoimistossa on monenlaisia erilaisia töitä, mutta en olisi millään voinut arvata, kuinka paljon ja erilaisia projekteja täällä on meneillään.

Kun olin etsimässä työssäoppimispaikkaa, törmäsin Elidon nettisivuihin. Sivuilla luki, että Elido etsii erilaisia osaajia erilaisiin tehtäviin. Hain ja pääsin haastatteluun ja sain kuin sainkin työssäoppimispaikan.

Tämän jälkeen minulle näytettiin toimistoa, jossa tajusin, että mainostoimisto voi näyttää myös näin kodikkaalta. Ensimmäinen asia, joka varmaan monille tulee mieleen mainostoimistosta, on sellainen kahdensadan hengen avokonttori valkoisilla sermeillä erotettuilla. Mutta Elidon konttori koostuikin monesta huoneesta ja tilaa sekä kodikkuutta riitti paljon.

Kun tulin ensimmäisenäpäivänä töihin, minulle kerrottiin, mitä hommiini kuuluu ja keiden kanssa teen pääasiassa hommia. Pääsin tekemään hommia web-puolen kanssa. Ensimmäisten päivien aikana sain tehdä simppeleitä korjauksia nettisivulle sekä valmistella neuvotteluhuonetta asiakkaita varten. Nopeasti sain vaativampia web-puolen hommia ja opin lyhyessä ajassa paljon.

Elidossa tuli vastaan monia asioita, joita ei heti olisi ajatellut että pääsen tekemään mainostoimistossa. Esimerkiksi ison nosturiin menevän bannerin valmistelua ja kuvauskeikalle osallistuminen.

Elidossa on ollut todella kivaa, ja työkaverit ovat olleet parhaita ja hauskoja! 5/5 Voisin tulla uudestaankin!

 

Topi-Veikko Tuusa, web-suunnittelun työharjoittelija

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.