Aina on jotain mitä voi tehdä

Joka päivä yksi uusi asia

Oon nyt ollut kaksi kuukautta työharjoittelussa Elidolla. On mun viimeinen päiväni ja haikein fiiliksinhän mä täältä lähden. Ollut kyllä aivan mahtavat kaksi kuukautta ja kiitos siitä koko Elidon porukalle.

Mun harjoittelu on siis graafisen harjoittelu, johon mulla on kuulunut lähinnä graafisen puolen erinäköiset tehtävät sekä valokuvaus. Siistiä on ollut se, ettei täällä ainakaan tartte kädet suorana odottaa, että kun ei oo mitään tekemistä. Hommaa on kyllä riittänyt! Ja ne ei oo ollut sellasia, että tee nyt tää, jotta sulla on jotain tekemistä, vaan ne on ollut sellaisia, että pääsee ihan kunnolla tekemään asiakkaalle meneviä tehtäviä ja töitä.

Oon päässyt mukaan hääkuvauksiin, koulukuvauksiin, tapahtumakuvauksiin ja sain myös tungettua itseni yksiin kopterikuvauksiin. Oon tehnyt kuvia Instagramiin, Facebookiin ja auttanut tekemään arvontakuutiota, tiekylttejä messuille sekä julisteen koulukuvauksista. Ja tässä listassa on oikeesti vain pintaraapaisu kaikesta mitä oon päässyt tekemään.

 

Do what you love what you do

 

Oon oppinut vähintään yhden uuden asian joka päivä. Täältä tarttuivat mukaan mun uudet motot: ”Opettele vähintään yksi uusi asia joka päivä” ja ”Aina voi kouluttaa itseään kohti tulevaa”.

Joten kiitos Elido näistä kahdesta kuukaudesta! Jatkakaa samaan malliin. Teiltä tää duuni luonnistuu!

Kiittäen ja takavasemmalle poistuen
Anni Hämäläinen, graafisen tuotannon harjoittelija

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.