Just like wow

Vähän jännitti, eka päivä Elidossa, kun astuin ovesta sisään kiinnitin ensimmäisenä huomiota todella keskittyneiisiin katseisiin kohti 27” näyttöjä.

Luulin tietäväni mihin olin tullut, mutta sepä oli harhaa kun astelin peremmälle ja asiat alkoivat avartua.

Sain ensimmäiseksi hommaksi just semmosen duunin mitä olin ”pelännyt”, ultimaattista photoshoppausta! Mutta selvisin, ja sain tehtyä tosi hyvää jälkeä. Olin jo ensimmäisenä päivänä aika yllättynyt.

Aloin saamaan erinäisä pieniä ja suuria hommia sieltä täältä, ja silloin se todellisuus alkoi vasta valjeta. En tiennyt puoliakaan mihin kaikkeen Elido kykenee, kuinka se hallitsee jokaisen markkinoinnin osa-alueen. Itseäni yllätti juuri se monipuolisuus. Täällä on jokaiseen hommaan oma työntekijä, joka hallitsee oman alansa moitteettomasti, sillä taataan juurikin se nopeus ja laatu. Lähes viikottain olen saanut yllättyä jostakin uudesta puolesta.

 

Puu_TTL

 

Tässä välissä mun on pakko hehkuttaa työporukkaa, koska se on just like wow. Töihin on hyvä fiilis tulla, ihmiset on niin mukavia ja auttavaisia, myös tosi hauskoja! Päivät ovat työntäyteisiä, mutta seassa on juuri se tarvittava ripaus jutustelua ja aivojen nollaamista. Aika vaan vierähtää enkä tosiaan ymmärrä mihin kymmenen viikkoa on kadonnut. Hiukan haikea fiilis lähteä takasin koulunpenkille…

Tulin tänne työssäoppimaan, ja olen saavuttanut omat odotukseni ja tavoitteeni mitä tulin täältä hakemaan. Minulle Adobe Photoshopin käyttö oli vähän jännittävää, olin ennen harjoittelua koittanut vältellä sen käyttöä aina viimeiseen asti, mutta pääsin tästä jännityksestä heti ensimmäisenä päivänä eroon, ja olen myös oppinut, että jos aikoo tällä alalla olla hyvä, pitää pärjätä jokaisen ohjelman kanssa, tietenkään aivan kaikkea ei voi osata ja muistaa.

Hyvää jatkoa kaikille Elido-tiimiläisille!

Aino Valkeinen, graafisen suunnittelun harjoittelija

One comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.