Joulutonttu hangessa

“Erilaisia tehtäviä riittää ja aika kuluu viihtyisästi…”

Aiemmin syksyllä meillä tet-harjoittelussa ollut Enni kirjoitti viikkonsa jälkeen näin:

Viikkoni Elidolla meni nopeasti. Erilaisia tehtäviä riitti ja aika kului viihtyisästi. Skannasin laskuja, merkitsin kirjekuoria, maalasin studiolle tarvikkeita, kävin mukana mainosvideon kuvauspaikalla, tutustuin toimiston muiden työntekijöiden töihin, olin haastateltavana sekä järjestelin papereita työnjohtajalleni Margitille. Kuten voi huomata, työ oli erittäin vaihtelevaa ja siihen sisältyi kaikenlaista, mitä en olisi uskonut työhön kuuluvan – esim. maalausta.

Työstä löytyi omat hyvät ja huonot puolensa. Pitkät päivät tietokoneen ääressä väsyttivät ja saivat pään kipeäksi, mutta työn “rentous” oli omalla tavallaan mukavaa. Ilmapiiri Elidolla oli huumorintajuinen ja mukava, mutta samaan aikaan vakava ja keskittynyt.

Kaiken kaikkiaan viikko oli mukava ja kivaa sekä positiivista vaihtelua edellisille työharjoitteluille alakouluissa. Viikko täällä avarsi itselleni lisää siitä, mitä haen tulevaisuudelta ja opinnoiltani.

Terveisin,
Enni, Elidon tet-harjoittelija

• • • • • • • • • • • • • • •

Kiitos, Enni, että olit meillä!

Työ Elidossa on todellakin hyvin monipuolista – olemme täyden palvelun toimisto, josta asiakas saa kaiken, mitä viestinnässään tarvitsee. Oli se sitten pieni tekstipätkä tai suurempi kokonaisuus, näyteikkunan teippaus tai mainosvideo. Näitä kaikkia olemme tänä vuonna tehneet, ja lisäksi useita nettisivuja, some-postauksia, lehti-ilmoituksia, esitteen taittoja, kopterikuvauksia, 3D-kuvia ja niin edelleen. Sekä monia muita taustoja studioon – muotokuvauksiin, hääkuvauksiin, lemmikkikuvauksiin tai vaikkapa yritysten henkilökunnan kuvauksiin. Juuri monipuolisuuden vuoksi työmme on niin kiinnostavaa – ja aina välillä itsekin ihmettelemme, että tulipa taas tehtyä sitä ”kaikenlaista, mitä en olisi uskonut työhön kuuluvan” ; )

Hyvää joulua sinulle & muille harjoittelijoillemme sekä yhteistyökumppaneillemme, ja onnea ja menestystä vuodelle 2016 – tehdään lisää sitä kaikenlaista monipuolista!

Terveisin,
ne huumorintajuiset, vakavat ja keskittyneet

Perinteiseen tapaamme joulukorttimme oli tänäkin vuonna harjoittelijoidemme suunnittelema, ja toteutimme siitä myös animaatioversion:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.