Hoppua pitää!

”Eihän se niin kiire oo, ettei lähteä kerkiä”, sanoo sananlasku. Meillä Elidossa on ollut viime aikoina niin hoppu, että tämä oma blogitus on hieman jäänyt – mutta toisaalta, sehän on tällä alalla vain ja ainoastaan hyvä asia!

Kuten aiemminkin kerrottu, meillä Elidossa on paljon harjoittelijoita, koska haluamme antaa mahdollisuuden alan opiskelijoille, paikan sille jalalle oven välissä. Graafisen suunnittelun harjoittelijamme Laura oli ensimmäinen, jolla oli mahdollisuus päästä kirjoittamaan tähän Elidon uuteen blogiin. Ja meillä taas on ajatus, että jatkossa kaikki harjoittelijat saavat jättää käden- tai kynänjälkensä myös tänne.

Mutta koska hoppu ja koska mukavasti hommia (anteeksi muoti-ilmauksen käyttö), jäi Lauran kirjoitus Elido-ajasta vain ajatusviivojen tasolle ja lopulta copywriterin kirjoitettavaksi. Mutta ei se mitään, sitähän varten täällä ollaan! Lauran luonnosvihkosta päätellen hän oli aikonut kirjoittaa mm. aiheista mukavat työkaverit (kiitos samoin!), rento ilmapiiri (kiitos!), saa tehdä jotain ja näkee mainostoimiston arjen, hyvät ruoat raflassa – ja kesällä älyttömän kuuma (samaa mieltä!)

Ja luonnoksista puheen ollen… se vasta on hienoa, kun pääsee kurkkaamaan lahjakkaan nuoren muistiinpanovihkoon. Tiedättekö, kun noilla visuaalisesti taipuneilla on tapana palavereissa tuherrella papereihin? Mietittekö koskaan, mitä ne sinne piirustavat?

Yksityiskohtia luonnoslehtiöstä Yksityiskohtia luonnoslehtiöstä

Mindmappeja. Ajatuksia. Luovuutta. Muistikuvia.

Yksityiskohtia luonnoslehtiöstä

 

Ideanpoikasia, jotka kehittyvät ajan kanssa suuriksi kampanjoiksi, konsepteiksi ja kokonaisuuksiksi.

Aivan kuten ne harjoittelijanpoikasetkin ajan kanssa kehittyvät suuriksi kampanja-, konsepti- ja kokonaisuussuunnittelijoiksi.

Onnea matkaan, Laura!

Yksityiskohtia luonnoslehtiöstä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.