Studiokuva Elido: Almagrundet

Back in business!

Vaikka Elido päivystää myös kesäisin, on meillä ehditty lomaakin viettämään. Töihin palatessa sähköpostista löytyi tuttuun tapaan kasa mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän alan uutiskirjeitä, jotka kertoivat, missä mennään juuri nyt. Jotta sinäkin pääsisit nopeasti lomalta arkeen, kokosimme joitakin tärppejä. (Koska loman aikana roskapostia kertyy. Onneksi nykyään kuitenkin vähemmän.)

Ihmiset kaipaavat enemmän draamaa, ja katsovat yhä enemmän netti-teeveetä, Facebook päihitti Googlen ja kehittelee jotain salaperäistä… Heinäkuun lopussa on odotettavisssa jotain muutakin uutta, ”isompaa, pahempaa ja lintumaisempaa”. Myös Instagramissa kuvat ovat nyt isompia. Mutta kuvakoosta viis, sillä jokaisen on oltava tarkkana kuviensa kanssa, jos EU:ssa valmisteilla oleva tekijänoikeuslaki tulee voimaan.

”Mobilegeddon” todellakin vaikutti kävijämääriin sivustoilla, jotka eivät ole mobiilioptimoituja. Mobiilisti totta kai ostetaan maailmalla jo koulutarvikkeita. Kun syksyä varten hankitaan uusia tabletteja tai älypuhelimia ja samalla luovutaan vanhoista pöytäkoneista, ei pidä unohtaa tietoturvaa. (Ja kun sinne kouluun palataan, muistetaan yksi YouTuben viime viikkojen katsotuimmista videoista – pääosissa ulkonäköpaineet & sosiaalinen media.)

Jos sen sijaan olet vielä lomalla, vielä 9.8. asti pääset Asuntomessuilla Vantaan Kivistössä tulevaisuuden ison bisneksen, kuskittoman auton kyytiin. Kuskiton bussi Vantaan asuntomessuillaTai ehkä ajat mieluummin itse, ajatuksen voimalla? Siinäpä aasinsilta tämän tärppipostauksen loppuhuipennukseen: Zuckerberg ennustaa Facebook-käyttäjien pystyvän tulevaisuudessa telepatiaan.

Tästä on hyvä aloittaa syksyn hommat!

 

P.S. Studiokuva kävi huimalla purjehdusreissulla. Siitä lisää myöhemmin!

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.