Onnea matkaan ihan jokaiselle

Noin neljän vuoden aikana olemme saaneet tutustua pariinkymmeneen nuoreen, joilla on jollain tavalla paloa mainonnan, viestinnän tai markkinoinnin alalle. Graafisia suunnittelijoita, datanomeja, merkonomeja, tradenomeja, media-assistentteja, valokuvaajia, kuvankäsittelijöitä. Variasta, Pekka Halosen akatemiasta ja muista Keudan eri toimipisteistä, Järviseudun ammatti-instituutista, Tampereen Visuaaliviestinnän Instituutista, Jyväskylän aikuisopistossa, Haaga-Heliasta. Ja on joukossa ollut myös niitä vielä nuorempia, TET-harjoittelijoita.

Elido on jo pitkään tukenut nuoria antamalla työharjoittelupaikkoja alan opiskelijoille. Meistä jokainen tietää, kuinka tälle alalle voi olla vaikea päästä ja haluamme olla mukana tarjoamassa sen ensimmäisen paikan, jalan oven väliin. Samalla saamme itse kullanarvoista uuden sukupolven näkökulmaa ja tietoa siitä, mikä on ”just nyt se paras juttu” tai mikä on esimerkiksi se seuraava some-kanava, missä “siis kaikkihan siel jo on hei”.

Ja se tunne…
Meille elidolaisille tämä kaikki tietää toki myös haikeita hetkiä useammin kuin toivoisi. Se tunne, kun on tutustuttu uuteen hienoon ihmiseen – ja sitten yhtäkkiä viereinen paikka onkin taas tyhjä. Sitä on edeltänyt se tunne, kun se nuori ihminen siinä vieressä on niin fiksu. Sekä se tunne, kun tajuaa, että ”tuolle ihmiselle tulee käymään vielä elämässä hienosti.”

Ylioppilaskuvaus Studiokuva Elidossa

Lakkiais- ja muut valmistujaiskuvaukset pitävät myös Studiokuvan porukan kiireisenä tähän aikaan vuodesta.

 

Koko Elidon jengi toivottaa onnea kaikille valmistuneille – työelämässä törmätään!

 

Valmistujaiskakkua

Kevään harjoittelijamme toi valmistujaiskakkua!

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.